PROBLEME

HIDRAULIKE?

Ne mund t'ju ndihmojmë!

Standarde moderne për furnizimin me ujë dhe kanalizimet në Kosovë dhe Shqipëri.

Kompania ka filluar veprimtarinë e saj që nga fillimi i vitit 2002 si pjesë e kompanisë gjermane Friatec duke ofruar mbështetje nga Gjermania për tregun në Kosovë dhe Shqipëri. Ne ofrojmë të gjithë gamën e produkteve të ujit dhe kanalizimeve si tuba dhe rekorde polietileni, tuba, pompa uji etj.

PROBLEME

HIDRAULIKE?

Ne mund t'ju ndihmojmë!

Standarde moderne për furnizimin me ujë dhe kanalizimet në Kosovë dhe Shqipëri.

Kompania ka filluar veprimtarinë e saj që nga fillimi i vitit 2002 si pjesë e kompanisë gjermane Friatec duke ofruar mbështetje nga Gjermania për tregun në Kosovë dhe Shqipëri. Ne ofrojmë të gjithë gamën e produkteve të ujit dhe kanalizimeve si tuba dhe rekorde polietileni, tuba, pompa uji etj.

CFARE OFROJMË

CDO DITE NE KRENOHEMI ME PUNËN TONË

Furnizim me ujë

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për furnizimin me ujë të ndërtimeve tuaja.

Kanalizime

Tek ne do të gjeni të gjitha llojet e produkteve për kanalizime për ndërtimet tuaja.

Industri

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh industriale për ndërtimet tuaja.

PËRSE DUHET TË NA ZGJIDHNI NE

null

Kompani e suksesshme

Kompania jonë ofron produkte të ndryshme hidraulike si në Shqipëri ashtu edhe në Kosovë.

null

Punime hidraulike në terren

Kur bëhet fjalë për punime në terren apo pajisje hidraulike, kompania jonë ofron punime në kohë të shpejtë dhe me kosto efektive.

null

Punime hidraulike emergjente

Ne asnjëherë nuk e dimë kur një problem hidraulik ndodh, por jemi përherë të gatshëm pë zgjidhjen e defektit në çdo kohë.

Teknikë të liçensuar do të japin më të mirën për një punë serioze

Për më shumë informacion, mos hezitoni të na kontaktoni